ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 15:54

İstanbul’un göbeğinde terör

İstanbulun göbeğinde terör

Şişli’de bahşiş vermediği için taşla cipe saldıran zanlı yakalandı. Zanlının cipe saldırma anı güvenlik kameralarına yansıdı.


Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Şişli Asker Ocağı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, olayın yaşandığı gün Yunus Emre E., (20) akşam saatlerinde cadde üzerinde yoldan geçen araçlardan bahşiş istemeye başladı. O esnada trafik yoğunluğu olması nedeniyle trafik yavaşladı. Bu sırada zanlı cadde üzerinde siyah cipe tutunarak gitmeye başladı. Bir süre sonra cip sürücüsü trafik nedeniyle durdu. Zanlı ise cip sürücüsünden bahşiş istedi. Ancak cip sürücüsü herhangi bir tepki vermedi. Bunu üzerine zanlı, yoldan eline aldığı bir taşla cipin camına vurmaya başladı. Ancak cip sürücüsü bahşiş vermeyerek, caddeden ayrıldı. Yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Cip sürücüsünün şikayeti üzerine Şişli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri caddenin güvenlik kameralarına incelemeye aldı. Zanlının kimliğini tespit eden ekipler, Yunus Emre E’yi bugün sabah 05.00 sıralarında Taksim Gezi Parkı’nda yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlının polis verdiği ifadesinde, “Alkollüydüm hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. İfadesi tamamlanan zanlı Şişli Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı polis merkezinden çıkışta gazetecilerin “Arabaya neden taşla vurdunuz” sorusuna, “Ben yapmadım. Görüntüleri izlerseniz görebilirsiniz. Bu soruları, yapan kişiye sorun” dedi.





KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER