ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Eylül 2014 Salı 17:54

İstanbul’u Fırtına Vurdu: 8 Yaralı

İstanbulu Fırtına Vurdu: 8 Yaralı

İstanbul’da fırtına iskele ve çatıları uçurdu, 8 kişi yaralandı.


İstanbul’da fırtına iskele ve çatıları uçurdu, 8 kişi yaralandı.

İstanbul’da etkili olan fırtına hayatı felç etti. İstanbul’da etkili olan fırtına hayatı felç etti. Deniz otobüsü seferleri iptal edilirken, bazı bölgelerde çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Bazı inşaatların iskeleleri fırtına nedeniyle uçarken, inşaatlardaki vinçler de devrilme tehlikesi geçirdi.


TAKSİM

Cumhuriyet Caddesi’nde fırtınanın şiddetine dayanamayan 10 katlı inşaatın iskelesi çöktü. İHA kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayda iskelenin altında kalan çoğu hafif olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Araçların camlarını silmek için olay yerinde olan ve çöken iskelenin altında kalan Suriye uyruklu küçük bir kız çocuğu, bölgede bulunan bir vatandaş tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar ise durumları hafif olduğu için ambulanslarda muayene edildi. Olay sırasında 10 araç da iskelenin altında kalarak zarar gördü.

SULTANBEYLİ

Sultanbeyli’de fırtına nedeniyle inşaatı devam eden bir okulun çatısında çökme meydana geldi. Olayda 2 inşaat işçisi yaralandı.

Olay, Sultanbeyli Fatih Mahallesi’nde bulunan Anafartalar İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Yenileme çalışması yapılan okulun çatısının bir kısmında fırtına nedeniyle çökme meydana geldi. Çökme esnasında iki inşaat işçisi yaralandı. İsimlerinin Fahri Özek ve İbrahim Mutlu olduğu öğrenilen 2 inşaat işçisi, olay yerine gelen ambulanslarla Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, inşaat çevresine şerit çekerek, güvenlik önlemleri aldı.

MERTER

Merter’de ise bir inşaatın çevresinde güvenlik amacıyla çevrilen bariyerler, fırtına nedeniyle E- 5 yan yola devrildi. Can kaybının yaşanmadığı olayda 6 tane aracın hasar gördüğü öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye geldi. Yola devrilen bariyerler nedeniyle Merter - Şirinevler yanyol güzergahında zaman zaman trafik yoğunluğu yaşandı.






KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER