ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2014 Pazartesi 14:53

İstanbul'da şiddetli dolu yağışı!

İstanbulda şiddetli dolu yağışı!

Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini yağışa bıraktı.Bağcılar ve çevresinde çok etkili yağış başladı.Yağış zaman zaman etkili doluya dönüşüyor.


Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini yağışa bıraktı.Bağcılar ve çevresinde çok etkili yağış başladı.Yağış zaman zaman etkili doluya dönüşüyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre, yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışların; öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Çorum, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) olması bekleniyor.

Kuvvetli yağış Maramara'yı da etkisi altına alırken İstanbul da an itibariyle kuvvetli bir yağışın etkisi altına girdi.

Bağcılar ve çevresinde çok etkili yağış başladı.Yağış zaman zaman etkili doluya dönüşüyor.

İSTANBUL'DA ANİ YAĞIŞ ŞOKE ETTİ

Aniden ortaya çıktı. Önce gökyüzü karardı. Ardından kuvvetli sağanak, zaman zaman da dolu başladı. Kuvvetli rüzgarın eşlik ettiği yağış sırasında gökgürültüsü ve şimşekler gözlendi. Bu hava İstanbul'un Avrupa yakasına bir uçtan bir uca geçti, boğaza doğru ilerliyor

İstanbu'da dar bölgede çok etkili olan bir yağış gözleniyor. Beylikdüzü Bahçeşehir çevresinde etkili olan yağış 14. 00 sıralarında Bağcılar ve çevresine kaydı. Zaman zaman doluya dönüşen yağış sürücüleri de zor durumda bıraktı. TEM'de trafik durma noktasına geldi. Dolu yağışı sırasında tanelerin iriliği dikkat çekti. Gökgürültüsünün eşlik ettiği yağış sırasında kuvvetli rüzgar gözleniyor. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER