ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Ekim 2014 Cumartesi 00:39

İstanbul’da korkunç cinayet !

İstanbulda korkunç cinayet !

Sancaktepe bir kadın öz oğlu tarafından tabancayla öldürüldü. Polis kayıplara karışan 16 yaşındaki gencin yakalanması için çalışma başlattı.


Sancaktepe bir kadın öz oğlu tarafından tabancayla öldürüldü. Polis kayıplara karışan 16 yaşındaki gencin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Abruhhaman Gazi Mahallesi Nurdan Sokak’ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı binanın ikinci katında silah sesi duyuldu. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Binaya gelen polis ve sağlık ekipleri daireye girdiklerinde Bahar T.’yi (30) kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen boynundan vurulan genç kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polislerin yaptığı ilk incelemede genç kadının 16 yaşındaki oğlu tarafından vurulduğu tespit edildi. Sokağı emniyet şeridiyle güvenlik çemberine alan ekipler kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polis cinayetin işlendiği dairede incelemelerini sürdürüyor. Kadının cesedi yapılacak incelemelerin ardından Adli Tıp morguna kaldırılacak. Bahar T.’nin 13 yaşında evlendiği ve 10 yıl sonra da eşinden boşandığı öğrenildi.

Sancaktepe'de annesini öldürdükten sonra kayıplara karışan 16 yaşındaki O.U, bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Adapazarı'nda oturan babasının yanında kaldığı öğrenilen O.U.'nun cinayeti işlemek için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Bu arada 16 yaşındaki oğlu tarafından başından vurularak öldürülen Bahar Topal'ın cesedi de incelemelerden sonra Kartal Dr Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının yaklaşık 20 gün önce oturduğu binaya taşındığı ve bir arkadaşıyla kaldığı öğrenildi.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER