ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ekim 2014 Cuma 13:24

Istanbul’da kazalar trafiği kilitledi

Istanbulda kazalar trafiği kilitledi

Farklı noktalarda meydana gelen trafik kazaları trafik yoğunluğuna neden oldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sağanak yağış nedeniyle sabah saat 06.30 itibarıyla öğle saatlerine kadar İstanbul genelinde 30’un üzerinde trafik kazasının yaşandığı belirtildi. Farklı noktalarda meydana gelen trafik kazaları trafik yoğunluğuna neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaptığı açıklamada, gece boyunca aralıksız sağanak şeklinde yağan yağmurun da etkisiyle İstanbullu’ların Cuma gününe yoğun trafikle başladığını belirtti.

Sabah saatlerinden itibaren yağışların da etkisiyle çok sayıda trafik kazasının meydana geldiğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Saat 06.30 itibarıyla öğle saatlerine kadar İstanbul genelinde 30’un üzerinde trafik kazası ve 20’ye yakın araç arızası meydana geldi. Bu kazaların büyük bölümü trafiği etkileyen kritik noktalarda meydana geldiğinden trafik yoğunluğunda ciddi bir artış yaşandı. Saat 06.30’da D-100 Küçükyalı Maltepe yönünde meydana gelen ve aşırı hız sebebiyle savrulan bir TIR’ın karıştığı trafik kazasına müdahale edildi ve D100 üzerinde trafik yoğunluğu Koşuyolu’na kadar uzadı. Sabah 07.30 sonrasında Bahçeşehir-Mahmutbey ve Mahmutbey-Bahçeşehir yönünde meydana gelen muhtelif kazalar TEM trafiğini olumsuz yönde etkiledi. Aynı şekilde saat 10.40’ta Maltepe Küçükyalı yönünde aşırı hız sebebiyle kontrolünü kaybeden bir TIR savruldu ve Kartal-Maltepe yönünde D-100 üzerindeki trafik akışını tamamen durdurdu.”

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER