ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Ağustos 2014 Salı 08:33

İstanbul'da ikinci büyük dalga operasyonu!

İstanbulda ikinci büyük dalga operasyonu!

İstanbul'da sabah saatlerinde polislere yönelik operasyon düzenlendi.


İstanbul'da çeşitli adreslere sabahın erken saatlerinde düzenlenen operasyonda, bazı emniyet mensupları gözaltına alındı.

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin başlatılan operasyon devam ediyor. Alınan bilgiye göre, İstanbul'da çeşitli adreslere sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda, bazı emniyet mensupları gözaltına alındı. Şüpheler evlerinde yapılan aramaların ardından sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ait yelekler giyen sivil polislerce hastane getirilerek, sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden biri, "Gecemi gündüzüme kattım, çalıştım. Karşılığı bu oldu" dedi. Operasyon düzenlenen adresler arasında Seyrantepe'deki polis lojmanları da bulunuyor. Sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınan kişi ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Operasyonu yapan güvenlik güçlerinin elinde 33 kişilik bir liste olduğu belirtilirken ikinci dalga operasyon için 13 ilde arama yapıldığı iddia edildi.

Operasyon düzenlenen adreslerden biri de Seyrantepe'deki polis lojmanları oldu. Ekipler, buradaki adrese 2 araçla geldi.
Bu arada Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de çevik kuvvet ekiplerinin önlem alındığı belirtildi. Operasyona ilişkin bilgi verilmezken gözaltına alınan bir kişi Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekibi eşliğinde sağlık kontrolünden geçirildi. 

Gözaltına alınan sayısı artabileceği ifade edilirken aramaların devam ettiği öğrenildi. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER