ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2013 Salı 09:17

İstanbul polisinden şafak operasyonu

İstanbul polisinden şafak operasyonu

Önceden belirlenen birçok adrese sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Ekipleri, önceden belirlenen birçok adrese sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu, Şişli ve Sarıyer başta olma üzere çok sayıda ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

KAPILAR KOÇ BAŞI İLE KIRILDI

Özel Harekat polislerinin de katıldığı baskınlarda, adreslere kapalıları koç başı ile kırarak girdi. Doğu ve güneydoğu üzerinden İstanbul'a taşınan uyuşturucu maddenin, İstanbul'da satışı yapıldığı ihbarını alan polis, 3 ay süren tekniktakip sonucunda, baskınlar gerçekleştirdi.

CAMDAN ÇATIYA POŞET ATTILAR

Polis ekipleri Şişli, Paşa Mahallesi'nde bulunan Erkoç Apartmanında bulunan bir daireye girdi. Bu sırada evde bulunanlar uyuşturucu maddeleri ve 2 adet cep telefonunu camdan karşıda bulunan apartmanın çatısına fırlattığı öğrenilidi. Polis bunun üzerine karşı apartmanın çatısında arama yaptı. Yapılan aramalarda poşet içerisinde esrar maddesi ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi.

GÖZALTILAR VAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine, belirlenen adreslere bugün yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınanların olduğu öğrenildi.

İZMİR'DE GÜNE OPERASYON İLE UYANDI

İzmir'de de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde 23 adrese baskın düzenlendi. Helikopter destekli operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

ÖZEL HAREKAT DA DESTEK VERDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sattıkları ileri sürülen kişilere yönelik sürdürülen takibin ardından saat 5.30'da, Özel Harekat Timleri ve diğer ekiplerin de destek verdiği bir operasyon düzenledi.

900 POLİS KATILDI

Toplam 900 polisin katıldığı operasyonda Konak ilçesine bağlı Kadifekale, Güney Mahallesi ve Yenişehir'deki 23 adreste eş zamanlı arama yapıldı. Helikopter destekli operasyona Narkotik köpekleri de katıldı.

POLİS OYUNCAK DAĞITTI

Öte yandan, operasyon bölgesinde önlem alan polis, sokaktaki çocuklara kırtasiye malzemeleri ve oyuncak dağıttı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER