ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2014 Salı 21:59

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'ya saldırıda bulunan J.T.F'nin de bulunduğu 9 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi.


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinde dün oynanan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili, aralarında Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'ya saldırıda bulunan J.T.F'nin de bulunduğu 9 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan final müsabakasında 3 kişiye "Müsabaka alanına usulsüz giriş", 1 kişiye "Müsabaka alanına alkollü girmek", 3 kişiye "Müsabaka düzenini bozmak" ve 2 kişiye "Küfürlü tezahüratta bulunmak"tan, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında işlem yapıldığı aktarıldı.

Hakkında "Müsabaka düzenini bozmaktan" işlem yapılan 3 kişiden biri olan J. T. F'nin, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'yu darbetme girişiminde bulunduğunun tespit edildiği bilgisi verilen açıklamada, bu kişi hakkında ayrıca "Kasten yaralama" suçundan da işlem yapıldığı kaydedildi.
 

GS Store'un yağmalanması

Emniyete 28 Nisan'da gelen e-posta ihbarında, 27 Nisan'da Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç sonrası, Fenerbahçe taraftar gruplarının şampiyonluk kutlamaları sırasında, Bağdat Caddesi'ndeki GS Store mağazasını yağmaladıkları ve yağma sonucu elde ettikleri malzemelerin fotoğraflarını sosyal medya aracılığıyla paylaştığı belirtilen kişiler için gerekli işlemlerin yapılmasının talep edildiği bildirildi.

İhbar üzerine, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde, yağma görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınladığı belirlenen Ö.K. isimli kadın hakkında dün adli işlem başlatıldığı vurgulandı.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER