ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ekim 2014 Çarşamba 21:36

İstanbul bayrama hazır!

İstanbul bayrama hazır!

İstanbul Valiliği vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bir takım tedbirler alındığını açıkladı.




İstanbul Valiliğinden alınan tedbirlere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vatandaşlarımızın yaklaşmakta olan Kurban Bayramını huzur ve güven ortamı içinde geçirmeleri ve mağdur olmadan ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için Valiliğimiz tarafından bir takım tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda; vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, otogar ve toplu taşıma araçlarına ait istasyonlarda, eğlence yerlerinde güvenlik birimlerimizce gerekli emniyet tedbirleri alınacak ve istihbarata azami önem verilecektir. Belediye, Sağlık, Emniyet ve Jandarma personelince Bayram nedeniyle görevlerin aksamaması için her türlü tedbir alınarak, bayramlaşmalar hizmet aksatılmadan nöbetleşe olarak gerçekleştirilecektir.

Trafik, belediye zabıta ve vergi denetim elemanları ekipler halinde denetim ve kontrollerini sıklaştıracaklardır. Kurbanların hijyenik şartlarda kesilmesi ile sağlıkla ilgili konularda ve yangın tehlikelerine karşı gerekli tedbirler alınacak, görevlendirilecek ekipler her an müdahaleye hazır vaziyette bulundurulacaktır. Telefon arızalan ile elektrik, su, doğalgaz kesinti ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulacaktır”.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER