ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 16:29

İş yerine saldırı güvenlik kamerasında


Mersin'de bir iş yerine gündüz yapılan baskın anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaklaşık 20 kişinin saldırısına uğrayan iş yeri sahibinin kardeşinin kafatasında çatlaklar vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. İş yeri sahibi Nurettin Sarıkaya, aradan 5 gün geçmesine rağmen şüphelilerin yakalanamamasından dert yandı.

        Mezitli ilçesindeki sanayi sitesinde profil satan Nurettin Sarıkaya, müşteriden gelen bir çekin kendilerine ait olduğunu belirten şahısların bir şeyler sorup fatura istediklerini belirtti. Kendilerinin de halledebileceklerini söylediklerini anlatan Sarıkaya, "Biz sizi tanımıyoruz ama sizin faturanızı veririz dedik. Ondan sonra telefonda küfür edip hakarette bulundular. Sonra iş yerimize gelip silah gösterip bizi zorla arabaya bindirip dağa kaldırmaya çalıştılar. Ben de 155'i aradım." dedi. Karakola gelmelerinin talep edildiğini belirten Sarıkaya, şöyle devam etti: "Ben de arabama binip karakola gittim. Karakol ile aramızdaki mesafe 5 dakikalık yer. Daha karakolda şikayetimi yaparken 30 kişi, 3 araba dolusu adam gelip yanımda çalışan kardeşimi demir ve ağaç sopalarla dövmüşler. Mutfak tüpü ile de kafasına vurarak 'öldü' diye bırakıp arabalarına binip gitmişler."

        5 gündür şüphelilerin yakalanamadığını vurgulayan Nurettin Sarıkaya, kardeşinin sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Sırtının her tarafı morluklar içinde. Şu an evde yatıyor." 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER