ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 08:45

İş bankası gençleri ödüllendirdi

İş bankası gençleri ödüllendirdi

Törende bu yıl 90. yaşını kutlayan bankanın yaşına eşit sayıda öğrenciye ödül verildi.


İş Bankası, "Altın Gençler" ödül töreninin gerçekleştirdi. Törende bu yıl 90. yaşını kutlayan bankanın yaşına eşit sayıda öğrenciye ödül verildi.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin katılımıyla, 90 öğrencinin ödül aldığı tören İş Kuleleri'nde gerçekleştirildi. İş Banka'sı 1971 yılından bu yana her yıl bankanın yaşıyla eşit sayıda öğrenciyi, üniversite sınavından gösterdiği üstün başarılarından dolayı ödüllendiriliyor.

Bu yıl 90 öğrenci İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'den ödülünü aldı. Bali törende bir konuşma yaparak, LYS'de dereceye giren öğrencilere ve öğrencilerin başarılarında pay sahibi olan öğretmenleriyle ailelerini emeklerinden dolayı kutlayarak, başarının tesadüf olmadığını belirtti.

Bali, "Bugüne kadar başarılarınızda zeka ve dikkat ön plandaydı; üniversiteden sonra atılacağınız iş hayatınızda da bunlarla birlikte etik, iş ahlakı ödün vermemeniz gereken kavramlar olmalıdır" dedi.

Bali konuşmasında ayrıca İş Bankası bünyesinde de daha önceden "Altın Gençler" ödülü almış bir kişinin çalıştığını belirtti.

 






KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER