ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Mart 2014 Cumartesi 08:43

İlker Başbuğ'dan ilk Twitter mesajı

İlker Başbuğdan ilk Twitter mesajı

Genelkurmay Eski Başkanı Emerkli Orgeneral İlker Başbuğ İlker Başbuğ tahliyesi sonrası düşüncelerini Twitter üzerinden duyurdu.


Ergenekon dvasından 26 aydır tutuklu bulunan Genelkurmay Eski Başkanı Emerkli Orgeneral İlker Başbuğ, Twitter hebasından saat 23.08'de paylaştığı mesajda şunları yazdı:

"ARKADAŞLARIM İÇİN 'SESSİZ ÇIĞLIK' EYLEMİNDEYİM"

"Bugün buradaysam, yüce milletimizin bize gösterdiği destek sayesinde buradayım. Benim ve arkadaşlarımın elleri tertemiz. Biz sadece adalet istiyoruz. Benim gibi suçsuz arkadaşlarımın da en kısa zamanda hürriyetine kavuşacaktır. Bu gerçekleşmezse benim serbest kalmamın hiçbir anlamı kalmaz. Özel yetkili mahkemeler çukura gömülmüştür. Yargı alanında ayakta kalan tek kurum Anayasa Mahkemesi'dir. Adaletin gerçekleşmesi için görev başında nasıl mücadele ettiysem dışarıda bulunduğum sürede de devam edeceğim.
Yarın saat 13:00de Beşiktaş'taki #sessizciglik eylemine katılıp halen tutsak olan silah arkadaşlarıma destek olacağım. Peşinden Kanyon AVM'de düzenlenecek "Er Mektubu Görülmüştür" kitabının imza törenine katılacağım." 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER