ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 16:46

İl Özel İdaresi heyeti incelemelerde bulundu

İl Özel İdaresi heyeti incelemelerde bulundu


Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber ve beraberinde daire başkanları Kozan’da incelemelerde bulundu.
Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili’yi ve Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı ziyaret ederek ilçenin genel sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Genel Sekreter Koçberber ve beraberindekiler daha sonra Ticaret Odası toplantı salonunda köy muhtarları ile köylerin sorunlarını görüştü.
Kozan’da yapılan ve yapılması planlanan okullar, yollar, köprü, menfez, su ve ilçenin genel ihtiyaçlarının konuşulduğu program sonrasında restorasyonu devam Mustafa Kemal Sokak gezildi.
Kozan Kalesi, Yaverin Konağı ve Dağılcak Sosyal Tesislerini de gezen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber; “Bugün Kozan’da görev alanımıza giren ilçemiz ve köylerimizde yapılan çalışmaları yerinde görerek muhtarlarımızın taleplerini kaymakamımızın önderliğinde düzenlemiş olduğumuz toplantıda dinledik. Muhtarlarımızın taleplerini not aldık. Kozanımıza önümüzdeki dönem nasıl daha iyi hizmet edebiliriz bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizdeki eksiklik ve sorunları yerinde görelim ve inceleyelim istedik ve bu ziyareti gerçekleştirdik. Ziyareti ekibimizle birlikte gerçekleştirdik.” dedi.
Ziyarete İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Kuzu, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Mesut Ünal, İnşaat ve Yapı Kontrol Daire Başkanı Ozan Şerafettinoğlu, İmar, Emlak, İstimlâk Daire Başkanı Veli Kabak, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erol Zorlu, İçme Suları Müdürü Aydın Cint, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, İl Genel Meclis Üyesi Hadi Tekdemir ve Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın eşlik ettiler.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER