ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2014 Çarşamba 15:20

İki evde birer ceset

İki evde birer ceset

Adana’nın Kozan ilçesinde portakal bahçesi içerisindeki iki ayrı evde birer ceset bulundu.


İlçeye bağlı Yassıçalı Mahallesi, Yukarı Kayhan mevkisinde Yücel Bozkurt’a ait bahçe evlerinde iki ayrı ceset bulundu. Sabah saatlerinde komşularının eve gelmesiyle evin içerisinde hareketsiz yatan komşusunu gören bir kişi, jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısı bahçe evine gelerek ceset ve evde inceleme yaptı. Cesedin bahçe bekçisi Serkan Tilki’ye (28) ait olduğu tespit edildi. Tilki’nin zehirlenerek öldüğü belirlendi.

Bahçe sahibi Yücel Bozkurt oğlunun da iki gündür kayıp olduğunu ve cep telefonuna ulaşılamadığını söylemesi üzerine portakal bahçesi içerisinde yeni kazılmış toprak aradılar. Sonuç alınamayınca bahçe içerisindeki diğer evin camını kırarak içeriye giren jandarma ekipleri bahçe sahibinin oğlu Volkan Bozkurt’un (34) elleri ve ayakları bağlı bir vaziyette kafasına ve göğsüne av tüfeğiyle ateş edilerek öldürüldüğünü tespit etti.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeler sonrası cesetler Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Bahçe bekçisinin öldüğü yerde “Bana bunu zorla yaptırdılar, ben bu vebal ile yaşayamam. Beni affedin bunu yapmak zorundaydım” yazılı bir not bulan jandarma ekipleri, nota ve olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğine el koydu.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.























KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER