ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ağustos 2014 Cuma 10:39

İhsanoğlu'nun son gafı Ertuğrul Günay'ı şoke etti

İhsanoğlunun son gafı Ertuğrul Günayı şoke etti

Ekmeleddin İhsanoğlu, Ordu'da konuşma yaptığı otobüsün üzerinde bulunan eski bakan Ertuğrul Günay'ı 'Ertuğrul Özkök' diye tanıttı.


Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Ordu'da konuşma yaptığı otobüsün üzerinde bulunan eski bakan Ertuğrul Günay'a 'Ertuğrul Özkök' diye hitap etti.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Ordu'da bir grup CHP ve MHP'li tarafından karşılandı. İlk olarak şehir turu atan İhsanoğlu, buradan tören alınana gelerek vatandaşlara hitap etti. İhsanoğlu'nun konuşma yaptığı otobüsün üzerine eski AK Partili Ertuğrul Günay ve eski devlet bakanlarından Yaşar Topçu da bulundu.

Türkiye'de herkesin mezhep ve inancında özgür olması gerektiğini belirten İhsanoğlu, laiklik ilkesini yaşatacaklarını söyledi. Hiç bir partinin adayı değil, uzlaşı adayı olduğunu belirten İhsanoğlu, kendisine destek veren 12 partinin mutabakat yaptığını belirtti. İhsanoğlu, bu sırada konuşma yaptığı otobüsün üzerinde bulunan isimleri sayarken, eski AK Parti'li Ertuğrul Günay için 'Ertuğrul Özkök' dedi. İhsanoğlu, "Şu an aramızda bütün partilerin il başkanları, sayın bakanlarımız, sayın AK Parti'den Ertuğrul Özkök beyefendi, Demokrat Parti Doğru Yol'dan Yaşar Topçu beyefendi hepsi burada. Pazar günü bu kardeşiniz sizden oy bekliyor, bu kardeşiniz seçilirse bu ülkede demokrasinin yolu açılır" diye konuştu.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER