ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2014 Perşembe 11:43

İhsanoğlu'nun akrabası Erdoğan hayranı çıktı

İhsanoğlunun akrabası Erdoğan hayranı çıktı

Cumhurbaşkanı Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun akrabası tam bir Erdoğan hayranı çıktı.


CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı için ortak aday gösterdiği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun şu ana kadar iki kez ziyaret ettiği Yozgat’taki evinde oturan 75 yaşındaki Erdal Macit tam bir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hayranı çıktı. Ancak Macit, Köşk seçimlerinde İhsanoğlu'nu destekleyecek.

İHSANOĞLU AKRABASINDAN KİRA ALMIYOR

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adının verildiği cadde de bulunan eski ev İhsanoğlu’na dedesinden kalmış. 2 katlı ve küçük bir bahçesi bulunan mütevazı evde İhsanoğlu’nun akrabaları yaşıyor. Yıllardan beri bu evde oturduğunu dile getiren Erdal Macit, İhsanoğlu’nun kendilerinden kira almadığını söyledi.

‘CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI İFTİHARLA KARŞILADIK’

İhsanoğlu’ndan övgüyle bahseden Erdal Macit ‘Ekmeleddin bey bizim tanıdığımız kadar iyi ve temiz ahlaklı bir insan. Cumhurbaşkanlığı adaylığını da iftiharla karşıladık. Hem akraba olarak hem de hemşeri olarak temennimiz seçimi kazanması’ dedi.

İKİ KEZ YOZGAT’A GELDİ

İhsanoğlu’nun dedesini ve babasını tanımadığını söyleyen Erdal Macit, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun daha önce 2 kez Yozgat’a geldiğini ve nadir de olsa telefonda görüştüklerini söyledi.

İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını televizyondan öğrendiğini belirten Erdal Macit, Yozgatlıların İhsanoğlu’nu tanımadığını ancak bir hemşeri olarak destek vermelerini istedi.

İHSANOĞLU’NUN AKRABASI ERDOĞAN HAYRANI

30 Mart seçimlerinde ve daha öncesinde oyunu AK Parti’ye verdiğini söyleyen Macit, ‘o zaman Eklemeddin Bey yoktu Cumhurbaşkanlığı seçimi parti seçimi değil, tarafsız olarak oyumuzu kullanacağız’ ifadelerini kullandı.(Haber7)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER