ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ağustos 2013 Cuma 08:56

Hüseyin Çelik Özkök'ü yerin dibine soktu!

Hüseyin Çelik Özkökü yerin dibine soktu!

İİT Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'yla ilgili attığı twit üzerine Ertuğrul Özkök tarafından eleştirilen Hüseyin Çelik, bu eleştirilere çok sert cevap verdi.


YAZETE.COM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, İİT Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili attığı twit üzerine gelen tepkileri değerlendirdi. 

Çelik, İhsanoğlu'yla ilgili twitine Sözcü Gazetesi ve Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün tepki verdiğini belirterek, özellikle Özkök'e çok sert ifadelerle cevap verdi. Hüseyin Çelik, Özkök'ü darbeler payandalık yapmakla suçladı. 


HÜSEYİN ÇELİK , ERTUĞRUL ÖZKÖK'Ü YERİN DİBİNE SOKTU...


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


İşte Hüseyin Çelik'in o sözleri...

"İslam dünyasının ve Arap dünyasının, Mısır ve Suriye'de olup bitenlere sessiz kalması sizi şaşırttı mı diye soruyorsunuz. Sayın Başbakanımızın İl Başkanları Toplantısı'nda söylediği aslında çok anlamlı bir söz vardır: "Hz. Yusuf'u kuyuya atanlar kardeşleriydi. Ormana balta seni kesiyor demişler, napayım sapı bendendir demiş." 

Darbeyi Mısır'da finanse edenler kimlerdir Allah aşkına? Mesele bu. 

"İTİBARINI SIFIRLAMIŞ, DARBECİ PAYANDASI ERTUĞRUL ÖZKÖK"

Bu arada, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri'yle ilgili ben Twitter üzerinden bazı tweetle paylaşmıştım. Bunun üzerine baktım sayın genel sekreteri Ertuğrul Özkök ve Sözcü Gazetesi müdafaa etmeye başladı. Eleştirmekte ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Yani Ertuğrul Özkök gibi gazetecilikte itibarının sonuna gelmiş, itibarını sıfırlamış olan, bütün ömrü boyunca darbelere payandalık yapmış olan, bütün ömrü verilen talimatlarla manşet atarak gazetecilik yapmış olarak geçmiş olan böyle birisi bizi hem de çok kerih bir üslupla susmaya davet ediyor.

"NE ZAMAN KONUŞACAĞIMIZI NE ZAMAN SUSACAĞIMIZI BU ZADEGÂNA SORACAK DEĞİLİZ!"

Ertuğrul Özkök'e göre biz büyük bir günah işlemişiz. Buna benzer bazı yazarlar daha hemen koroya katıldılar. Kusura bakmasınlar ne zaman konuşacağımız ne zaman susacağımızı bu zadegâna sorarak tayin edecek değiliz. "


ERUĞRUL ÖZKÖK'ÜN O YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ...


İŞTE HÜSEYİN ÇELİK'İN EKMELEDDİN İHSANOĞLU HAKKINDAKİ O TWİTLERİ...

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER