ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 10:54

Hırsızlar duvarı delip çikota çaldı

Hırsızlar duvarı delip çikota çaldı

Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık 600 lira değerindeki çikolata, sigara ve yağ şişelerini alıp kaçtı.


Bursa'da bir tekel bayiinin tuvalet duvar ve kapısını kırarak içeriye giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık 600 lira değerindeki çikolata, sigara ve yağ şişelerini alıp kaçtı. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Gemlik Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden M.Ç. isimli vatandaş, işletmecisi olduğu Dr. Ziya Kaya Mahallesi'ndeki tekel bayiinin tuvalet duvarını ve kapısını kırarak içeriye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin 600 lira değerindeki sigara, çikolata ve yağı çaldığını söyledi. İfade veren M.Ç., "Hırsızlık olayında tuvalet kapısı ve duvarı kırılmış. Çeşitli sigara, çikolata paketleri ve yağ şişeleri çalınmış." dedi.

12 GÜVERCİNİ ÇALDILAR

Öte yandan Gemlik'de ikamet eden M.İ., Gemlik Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek, 12 adet güverninin çalındığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren M.İ., "Kapıyı kıran kişi veya kişiler 12 güvercinimi çalmış. Çevreden, güvercinlerimi 14-15 yaşlarında U.T. isimli şahsın çaldığını duydum." dedi. Olayla ilgili polis, U.T. uisimli kişinin ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER