ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2014 Salı 19:00

Hırsızı ’’elma’’ yakalattı

Hırsızı elma yakalattı

Konya’nın Ereğli ilçesinde girdiği evden hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi, yedikten sonra yarım bıraktığı elmadan yola çıkılarak yakalandı.


Mustafa C.’ye ait eve giren hırsızlık şüphelisi, evden piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL’yi bulan ot biçme makinesi, hizar motoru, 3 çuval ceviz ve 10 litre benzin alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayını eve gelince fark eden Mustafa C., durumu Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Olay yerine gelerek evde inceleme yapan jandarma, hırsıza ait olduğu söylenilen yarısı yenmiş elma buldu. Jandarma daha önce de bir başka hırsızlık olayında da aynı şekilde yarısı yenmiş bir elma bulunduğu ve yapılan araştırma sonucunda hırsızlık olayını Mahmut B.’nin gerçekleştirdiğini tespit etmişti. Buna dayanarak hareket eden jandarma, aynı şekilde yarısı yenmiş elmanın bu şüpheliye ait olabileceğini düşünerek, Mahmut B.’yi ifadesi alınmak üzere gözaltına aldı. Yapılan sorgulamanın ardından hırsızlık olayının şüphelisi olduğu belirlenen Mahmut B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yapılan ilk bulgularda hırsızlık şüphelisi şahsın, psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER