ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Aralık 2014 Perşembe 09:50

Hırsız, otomobilin camlarını kayayla parçaladı

Hırsız, otomobilin camlarını kayayla parçaladı

Beyoğlu’nda, park halindeki bir otomobili soymaya çalışan hırsız, araçta bir şey bulamayınca camları kayayla parçaladı.


Beyoğlu’nda, park halindeki bir otomobili soymaya çalışan hırsız, araçta bir şey bulamayınca camları kayayla parçaladı. Olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen olayda, karanlık sokaklardan birinde bulunan aracın yanına yaklaşan şahıs etrafı kısa bir süre kontrol ettikten sonra hırsızlık için uygun zamanı beklemeye başladı. Belli bir süre kapıları kontrol eden hırsız camları küçük taş parçalarıyla kırmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayan hırsız büyük bir kaya parçasını otomobilin sağ arka camına attı. Bu şekilde kapıyı açan hırsız, uzun bir süre aracın içinde kıymetli eşya aradı. Daha sonra otomobili terk eden ve etrafta kimse olmadığına kanaat getirince geri dönen hırsız, aramaya devam etti. Otomobilin içinde hiçbir şey bulamayan hırsız sinirlenince otomobile attığı kaya parçasını çıkararak, arabanın arka camına fırlattı. Rahat hareketleriyle dikkat çeken zanlı sokağın karanlığında gözden kayboldu.

Yaklaşık 10 dakika sonra olay yerine gelen araç sahipleri büyük şaşkınlık yaşadı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.




 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER