ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Temmuz 2013 Cuma 14:51

Hicret Mahallesi Köprüsü trafiği rahatlatacak

Hicret Mahallesi Köprüsü trafiği rahatlatacak


Elazığ'da inşaat çalışmalarında sona gelinen Hicret Mahallesi Köprüsü bölgedeki trafiği rahatlatacak. Köprü ile Hicret, Aksaray ve Sürsürü mahalleleri arasında bağlantının kolaylaşacağı ayrıca yeni güney çevre yoluna da sürücülerin bu noktadan giriş yapabileceği belirtildi.

        Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Sona gelen çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat’tan bilgiler alan Başkan Selmanoğlu, önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirtti.

        Selmanoğlu, daha önce yapılan köprünün ardından burada geçiş noktası oluşturma adına ekiplerin çalışmalarını Ramazan ayı olması nedeniyle gece sürdürdüğünü belirtti. Belediyenin yaptığı çalışmalara paralel olarak TEDAŞ yetkililerinin de burada kot seviyesinin yükselmesi nedeniyle bir çalışma yapması gerektiğini vurgulayan Selmanoğlu, bu konu için de gerekli görüşmelerin yapılmaya başlandığını kaydetti.

        Köprüyle Hicret Mahallesi'ni ve eski çevre yolunu yeni güney çevre yoluna bağlayacaklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat ise demiryolunun bulunması nedeniyle bu alanın trafiğe açılması adına bir süredir istinat duvarı çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Polat, şunları kaydetti: "10 güne kadar buradaki istinat duvarı çalışmalarımızı tamamlayarak, dolgu işlemine başlamayı planlıyoruz. Bu sayede Aksaray, Hicret Mahallesi ve Sürsürü mahalleleri arasında bağlantı çok daha kolay ve hızlı olacak. Yine bu nokta sayesinde yeni çevre yoluna da bağlantı sağlamış olacağız." diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER