ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2014 Salı 14:28

Hastanede şok ölüm

Hastanede şok ölüm

Mersin’de sol kolundaki uyuşma için hastaneye giden Ercan Çetin gittiği hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.


Mezitli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Çetin’in, rahatsızlanmadan 1 saat önce halı saha maçı yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, bir haftadır kalbinde hafif ağrılar bulunan memur Ercan Çetin, bunun geçici olacağını düşünerek doktora başvurmadı. Dün akşam saatlerinde halı sahada maç yapan Çetin, karşılaşmanın ardından normal bir şekilde evine döndü. Evinde duş alan Çetin, ardından eşi Çiğdem Kaptan Çetin’e sol kolunda uyuşma olduğunu söyledi. Bunun üzerine Çetin, eşi ile birlikte kendi kullandığı araçla bir özel hastaneye gitti. Çetin, burada EKG’si çekildiği sırada iyice fenalaştı. Doktorlar hemen daha teşekküllü bir hastaneye kaldırılması için Çetin’i ambulansa bindirdi. Ortadoğu Hastanesi’ne sevk edilen Çetin, uzun süre yapılan müdahaleye rağmen hayata döndürülemedi. Kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlenen Çetin’in cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sabah saatlerinde otopsisi yapılan Çetin’in cenazesi, görev yaptığı Mezitli Kaymakamlığı’na getirildi. Burada eşi Çiğdem Kaptan Çetin, yakınları ve çalışma arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Çetin’in cenazesi, kaymakamlıktaki töreninin ardından memleketi Gaziantep’e götürüldü. Çetin’in 1 yıllık evli olduğu öğrenildi.











KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER