ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Aralık 2014 Salı 19:53

Hastanede nikahlarını kıydırdı

Hastanede nikahlarını kıydırdı

Diyaliz hastası çift tanıştıkları hastanede nikahlarını kıydırdı


Yozgat’ın Sarıkaya Devlet Hastanesinde böbrek hastası olan ve Diyaliz Ünitesinde tedavi gören Hanife Akdemir ve Murat Yurtbulmuş çifti tanıştıkları hastanede kıyılan nikahla dünyaevine girdi.

Tedavileri için gittikleri Sarıkaya Devlet Hastanesinde 6 ay önce tanışan Yozgatlı Murat Yurtbulmuş ile Kayserili Hanife Akdemir, hastanede görevli sağlık memurlarının da öncülük etmesiyle evlenmeye karar verdi ve aynı hastanede düğünlerini yaptı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel tarafından kıyılan nikah töreninde Hanife Akdemir ve Murat Yurtbulmuş çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ve nikah şahitliği yapan Vali Yazıcı, bir ömür boyu mutluluk diledi. Çiftin diğer şahitleri ise Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan ve Sarıkaya Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Erkan Dulkadiroğlu oldu.

Meslek hayatı boyunca çok sayıda düğüne ve nikah törenine katıldığını vurgulayan Yazıcı, düğün törenleri arasında en anlamlı olanlarından birisine bugün şahitlik ettiğini söyledi. Vali Yazıcı, "İnsanın hayatında önemli dönüm noktaları vardır. Bunlardan bir tanesi de evliliktir. İnsanlar çeşitli vesilelerle, değişik mekanlarda buluşup, tanışıp evlenmeye karar veriyorlar. Bu iki kardeşimizin tanışmasına ve anlaşmasına ise diyaliz tedavisi vesile oldu. Ben de kendileri kadar heyecanlıyım ve duygulanıyorum. İnsanlar mutlu olmak için evlenirler, insanlar feleğe, yoksulluğa, sıkıntıya, problemlere inat evlenirler. Bu vesile ile bu iki kardeşimizi kararından dolayı tebrik ediyorum. Birbirlerine yakıştıklarını da görüyorum. Allah mutlu mesut etsin." dedi.

Nikahın kıyılmasıyla Vali Yazıcı, evlilik cüzdanını Hanife Akdemir'e teslim ederek çifti tebrik etti. Nikah töreni sonrasında, Hanife Akdemir ve Murat Yurtbulmuş çifti bir süre dans etti. Daha sonra düğün pastasını keserek birbirlerine ikram etti.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER