ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 13:46

Hasan Tanık Kampüsü eğitime hazır

Hasan Tanık Kampüsü eğitime hazır


Keçiören Samanyolu Eğitim Kurumları bünyesindeki Hasan Tanık Anaokulu-İlkokulu ve Ortaokulu 2013-2014 yılında üç ayrı binada modern bir eğitim kampüsü içinde hizmet verecek. Anaokulu-ilkokul-ortaokul bölümleri aynı eğitim kampüsünde kendi içlerinde tamamen bağımsız olarak eğitim yapacak şekilde planlandı.
Böylece 4+4 eğitim sistemi ile hedeflenen amaç doğrultusunda öğrenciler aynı kampüste fakat bütün birimleriyle ayrı alanlarda eğitim görecek.

        Konu ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Eyüp Çetin, "Okulumuz açıldığı yıldan bu yana 6 yılda SBS'de 26 Türkiye birincisi çıkmış ve yüzlerce öğrencisini Fen ve Anadolu liselerine yerleştirmiştir. Ulusal ve uluslararası olimpiyatlarda 80 madalya alan okulumuz İngilizce eğitiminde de Cambridge Üniversitesi'nin verdiği uluslararası geçerliliğe sahip 520 sertifika almıştır. Bu başarıları kazanan öğrenci ve öğretmenlerimizin gayretleri ve değerli velilerimizin teveccühleri bizleri daha çok öğrenciye hitap edeceğimiz daha çok başarı kazanacağımız yeni arayışlara itti. Ve bu 'Modern Eğitim Kampüsü Projesi' yönetim kurulumuzun üst düzey gayretleri ve yardımsever Ankaralıların desteğiyle ortaya çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

        KAMPÜSÜN ÖZELLİKLERİ

        Üç binanın birleşiminden oluşan eğitim kampüsünde binalardan biri sadece 1-4 sınıfların eğitim göreceği ilkokul, diğeri 5-8 sınıflarının eğitim göreceği ortaokul ve diğer kısmı da müstakil bir anaokulu olarak hizmet verecek. 8 bin 500 metrekare arsa üzerinde 22 bin metrekare kapalı alanı olan bu modern eğitim kampüsünde 65 derslik, 4 olimpiyat sınıfı, 3 görsel sanatlar sınıfı, 3 müzik sınıfı, 3 açık oyun alanı, 3 yemekhane, 2 kütüphane, 2 bilgisayar laboratuvarı, 2 fen ve teknoloji laboratuvarı, 2 akıl oyunları sınıfı, 2 cep sineması, 2 kapalı spor salonu, 2 jimnastik salonu, 1 konferans salonu, 1 sağlık odası, 1 teknoloji tasarım sınıfı, kulüp odaları, dinlenme odaları ve çok amaçlı salonlar bulunuyor.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER