ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ekim 2014 Salı 16:16

Halkalı Gümrüğü'nde yangın

Halkalı Gümrüğünde yangın

Küçükçekmece, Halkalı Gümrük Müdürlüğü içerisinde bulunan 5 katlı bir depoda yangın çıktı.


Küçükçekmece'de,  Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki tekstil ve kozmetik malzemelerin olduğu bir antrepoda yangın çıktı. Hasara neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki bir lojistik firmasına ait 5 katlı, 8 bin metrekare kapalı alana sahip antrepoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Haberin videosunu izlemek için burayı tıklayınız

Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlerin başka bina ve depolara sıçramasını engelledi. 120 kişilik itfaiye ekibinin 48 araçla müdahale ettiği yangında, zaman zaman patlamalar meydana geldi. Yangın sırasında suyu biten itfaiye ekipleri, gümrük sahasının yanındaki Küçükçekmece Gölü'nden su temin etti. Ekiplerin yangın kuleleri ve köpük de kullandığı yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. 

Gümrük sahasına gelerek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin, yangını depoda çalışan işçilerin fark ettiğini, söndürmeye çalıştıklarını ancak başaramayınca itfaiye haber verdiklerini söyledi. Binanın tamamen yandığını belirten Şahin, olayda ölen ya da yaralanan kimse olmadığını ifade etti.

Yangın söndürme çalışmalarında 18 itfaiye grubundan 120 personel 45 araç katıldı. Çevre ilçe belediyelerinden su tankerleri ile su takviyesi yapıldı. Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı'ndan iş makinesi, vinç ve çekiciler görev yaptı.

Yangın iki saatte kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni soruşturma ve incelemeden sonra belirlenecek.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER