ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Mayıs 2013 Çarşamba 10:32

Haliç ve Galata Köprüleri kapatıldı

Haliç ve Galata Köprüleri kapatıldı

Taksim'e çıkan yollardan sonra köprüler de kapatıldı.


İstanbul'da sendikaların Taksim'de 1 Mayıs kutlama ısrarı nedeniyle polis meydana çıkan tüm yolları kapattı. Haliç ve Galata Köprüleri de ulaşıma kapatıldı.

Taksim'e gidişi engellemek için yapılan yol kapatma vatandaşı perişan etti. Bu Haliç ve Galata Köprüleri trafiğe kapatıldı.

İstanbul Valiliği'nce alınan 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle alınan önlemler kapsamında bu köprülerin trafiğe kapatılması yer almıyordu.

Köprülerin trafiğe kapatılmasıyla, her iki yaka kalan, aralarında turistlerin de bulunduğu birçok kişi başka yollar aradı, bazıları da hergün binlerce kişinin geçtiği, köprünün araç ve insandan yoksun fotoğrafını çekti.

Karaköy iskelesinde kalan amatör balıkçılar da olta atarak balık tutmayı sürdürdü. 

UNKAPANI KÖPRÜSÜ'NDEN GEÇİŞE POLİS İZİN VERMEDİ

Unkapanı Köprüsü araç ve yaya trafiğine tamamen kapatıldı. Köprü’nün orta bölümü ayrılarak geçişe izin verilmedi.

İstanbul Valiliği’nin yasağına rağmen 1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanı’na gitmek isteyenlere polis izin vermiyor. Alınan önlemler çerçevesinde Unkapanı Köprüsü de yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Köprünün orta bölümü ayrılarak geçişler engellendi. Taksim Meydanı’na çıkan bütün yollar ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren kapatıldı. Polis trafiğe kapatılan yolları kullanmak isteyen vatandaşları alternatif yollara yönlendirdi. Polis helikopterleri de havadan bölgeyi sürekli kontrol altında tutuyor.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER