ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ocak 2014 Salı 22:45

Hakan Albayrak'tan İHH ve Fethullah Gülen ses kaydı tespiti

Hakan Albayraktan İHH ve Fethullah Gülen ses kaydı tespiti

Star Gazetesi yazarı Hakan Albayrak, CNN Türk'te Fethullah Gülen'in ses kayıtlarıyla ve İHH operasyonlarıyla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu


STAR GAZETESİ'NİN HABERİNE GÖRE: Bugün İHH'ya yapılan operasyonlarla ilgili Star Gazetesi yazarlarından Hakan Albayrak, çarpıcı bir tespitte bulundu.

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in 5N1K programında konuşan Albayrak, İHH operasyonuyla ilgili olarak dün gece bir internet sitesinde yayınlanan Fethullah Gülen'in ses kayıtlarına gönderme yaptı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Albayrak, dün gece birden ortaya çıkan ses kayıtlarının gündemde kalmaması için alel acele İHH operasyonu yapılıp, gündem değiştirme gayreti ihtimaline işaret etti.

Hakan Albayrak şöyle konuştu:

GÜLEN'İN TELEFON KAYITLARI GÜNDEMDEN DÜŞSÜN DİYE Mİ?

Dün akşam Fethullah Gülen'in telefon konuşmaları internette yayınlanınca bir arkadaşım dedi ki, bunların gündem teşkil etmemesi için her an çok sansasyonel bir operasyon yapabilirler. Belki de İHH baskını düşünülmüyordu. Belki de bu operasyon epeydir planlanıyor ise de, belki de buna İHH son anda eklendi. Belki de dün gece akıllarına geldi.

YANIŞ YER BASTILAR, "BURASI İHH DEĞİL Mİ?" DEDİLER

Bir parantez açayım, ilk defa bu programda bu kanalda söylenecek, dün gece polis olduklarını söyleyen bazı kimseler Kilis'te alakasız bir kuruluşu basmaya kalktılar. İçeri girdiler, "ya burası İHH değil mi?" dediler. Bir isim sormadılar. El-Kaide soruşturmasında adı geçen falancayı arıyoruz demediler. "Burası İHH değil mi?" dediler. Bir yanlışlık oldu. Çok ayrıntılara girmek istemiyorum. Arkadaşları da zor durumda bırakmak istemiyorum.

25 kişi gözaltına alındı. Bana söyler misiniz, kimin işyerine baskın düzenlendi? Bir şahıstan bahsediliyor. İHH'nın deposunda ne işiniz var? Orası da basıldı. İHH'nın bilgisayarlarına illegal olarak el konuldu.

BİR POLİS ORAYA BİR KALEŞNİKOF KOYABİLİRDİ...

Sabah saat 6.20'de baskın başlıyor. Düşünebiliyor musunuz, oraya bir polis kalaşnikof koyabilir ve sonra da İHH'nın deposunda kaleşnikof bulundu diyebilirlerdi.

Zaten dün Fethullah Gülen kayıtlarının internete düşmesi üzerine acilen İHH'nın üstüne gidilmesi talimatını aldılar ve hazırlıklarını tamamlamadan bu işi yaptılar diye düşünüyorum.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER