ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Ocak 2013 Perşembe 23:24

Günay yeni bakanlara başarı diledi


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğe ilişkin, ''Uzun zamandır zaten böyle bir şey konuşuluyordu. O açıdan hiçbirimiz için sürpriz olduğunu zannetmiyorum'' dedi.

Günay, İstanbul dönüşü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, Bakanlar Kurulu'ndaki değişiklikle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni bakanlara başarı dileyen Günay, şöyle konuştu:

''Uzun zamandır zaten böyle bir şey konuşuluyordu. O açıdan hiçbirimiz için sürpriz olduğunu zannetmiyorum. Her görevin bir son dönemi vardır. Önemli ve güzel olan o görev bittiği zaman beraber çalıştığınız insanların sizin için iyi düşünmesidir. Çalıştığınız alanda iyi izler bırakmış olmaktır. Herkesin de galiba özellikle siyasette Allah'tan dileği budur. Bu 5,5 yıllık sürenin sonunda çalıştığım bütün alanlarda hem arkamda iyi hatıralar hem de iyi izler ve arkadaşlar bıraktığımı düşünüyorum. Böyle bir görev dönemi sonunda, bana bu duyguları yaşattığı için Allah'a şükrediyorum.''

Ertuğrul Günay, bir gazetecinin, ''Kabinedeki değişiklik açıklanmadan önce İstanbul'daki bir programda yaptığınız konuşmada veda izlenimi vermiştiniz. Değişikliği önceden biliyor muydunuz-'' sorusuna, ''Allah bazı şeyleri malum eder'' yanıtını verdi.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER