ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2013 Salı 15:37

Gölcük'te evde bırakılan 2 aylık bebeğin ölümü


Gölcük ilçesinde 9 günlük bayram tatilinde Hatay'a giden annesi tarafından evde yalnız bırakılması sonucu açlık ve susuzluk nedeniyle ölen bebeğin, 2 ay önce Gölcük Devlet Hastanesinde doğduğu öğrenildi.
Gölcük'teki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan S.M.D'nin Kurban Bayramı tatili için Hatay'daki akrabalarının yanına gitmesi sonucu evde bıraktığı 2 aylık bebeğin ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde bekletilen cenazeyi teslim almak için henüz başvuruda bulunan olmadı.
Cenazenin defnedileceği yere ilişkin soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının anne S.M.D'nin görüşüne başvuracağı öğrenildi.
Gölcük Belediyesi yetkilileri, bebeğin cenazesinin, kimsenin sahip çıkmaması durumunda kimsesizler mezarlığına defnedileceğini bildirdi.
Anne S.M.D'nin bebeğini 1 kilo 700 gram ağırlığında Gölcük Devlet Hastanesinde dünyaya getirdiği bebeğini, rahatsızlığı nedeniyle Gebze'deki özel bir hastanede 3 ay yoğun bakımda tuttuğu öğrenildi.
Öte yandan, zanlı S.M.D'nin komşuları, çok nadir gördükleri S.M.D'nin, çevredeki kimseyle konuşmadığını belirterek, sabah çıkıp akşam gelen zanlının ne iş yaptığını bilmediklerini söyledi.
S.M.D'nin oturduğu binanın kapıcısı ise, sadece aidat almak için kapısını çaldığı zanlıyı çok nadir gördüğünü ifade etti.
Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör de zanlının geçen sene ocak ayında kaydını mahalleye aldırdığını belirterek, kendisini hiç görmediğini anlattı.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER