ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Aralık 2014 Salı 01:04

Gizli buzlanmaya dikkat!

Gizli buzlanmaya dikkat!

Ankara - İstanbul yolunda oluşan gizli buzlanma sonucunda aynı yerde 4 farklı kaza meydana geldi.


Toplam 7 aracın karıştığı kazalarda yaralanan olmazken, araçlardan kimisi takla attı, kimisi de öndeki araca girdi.

Kazalar, dün akşam saat 22.00 sıralarında İstanbul yolu Gimat Kavşak’ta meydana geldi. Kavşak üzerinde oluşan gizli buzlanma sonucunda 07 FYK 07 plakalı otomobil hızını alamayıp yol kenarında bulunan bariyerlere çarpıp takla attıktan sonra ters döndü.

O sırada devam eden trafikte kazaya yapan araca bakmak isteyen meraklı sürücüler, arkadan gelen diğer araçlar için kazaya davetiye çıkardı. Kazanın ardından kısa bir süre sonra aynı yerde 3 farklı kaza daha meydana geldi. 58 EV 929 plakalı yolcu otobüsünün yanı sıra 06 GLF 36, 06 HRD 85, 06 EVV 94, 06 HA 2869, 06 TMM 007 ve plakası alınamayan bir otomobille birlikte toplam 6 araç gizli buzlanma ve meraklı sürücülerin kurbanı oldu. Kazaların hepsinde şans eseri yaralanan olmazken kimi otomobilde ağır maddi hasar meydana geldi. Kaza yapan sürücülerden kimisi sinir krizi geçirip otomobiline zarar verdi.

Olay yerine gelen trafik ekipleri, yeni bir kazanın daha oluşmasını engellemek için geçiş yapan otomobilleri dikkatli geçmeleri yönünde uyardı. Olay yerinde 2 ambulans müdahale ihtimaline karşı hazır beklerken, belediyeye ait tuzlama aracı ise gerçekleşen kazalar sonrası olay yerinin etrafını tuzladı.

Polis konuyla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER