ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 17:10

Girişimci iş kadınları ANSİAD’dan destek istedi

Girişimci iş kadınları ANSİADdan destek istedi


 Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) Başkanı Taliha Salman, kadın girişimciler adına daha büyük projelere atmak için sanayici ve iş adamları derneklerinin (SİAD) desteğini arkalarına almak istediklerini söyledi.

AGİDER Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (ANSİAD) ziyaret etti. Ziyarette her iki derneğin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. AGİDER Başkanı Taliha Salman, yerel ve uluslararası düzeyde hazırladıkları projelerle, Akdeniz bölgesinde kadın girişimcilerin sesi olmak istediklerini belirterek, Antalya'da sivil inisiyatifin işbirliği içinde çalışmamasından yakındı. Bu anlamda ANSİAD’ın da kuru üyeleri arasında yer aldığı Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) çatısı altına girerek kadın girişimciler adına daha büyük projelere imza atmak istediklerini söyleyen Salman, “SİAD'ların desteğini arkamıza almak istiyoruz.” dedi.

        AGİDER ile işbirliğine hazır olduklarını ifade eden ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu da işbirliği konusunda neler yapılabileceğini, karşılıklı araştırma önerisinde bulunarak, “Ülkemiz ve kent yararına her türlü işbirliğine hazırız.” karşılığını verdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER