ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Haziran 2013 Cumartesi 19:11

"Gezi Parkı'nı boşaltın, yoksa..."

"Gezi Parkını boşaltın, yoksa..."

Başbakan Tayyip Erdoğan, Sincan Pazaryeri'nde düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi"ne katıldı. Erdoğan, 'Gezi Parkı'nı boşaltın, yoksa bu ülkenin güvenlik güçleri boşaltmasını bilir' dedi.


AK Parti'nin "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlendiği   "Milli İradeye Saygı Mitingi"nde konuşan Başbakan Erdoğan Gezi Parkı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Topçu Kışlası'yla ilgili referandum önerisini tekrarlayan Erdoğan, "Yargı kararına uyacağız. Olumsuz bir karar çıkarsa yine halka soracağız. Olay artık yargı sürecinde Gezi Parkı'nda durmanın artık bir anlamı yok. Yarın İstanbul mitingimiz var. Taksim Meydanı boşaldı boşaldı, bundan sonra güvenlik güçlerimiz orayı başaltmasını bilir." dedi.


KONUŞMANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN....


MEHMET ALİ ALABORA'YA "MESELE BAŞKA" CEVABI

"Taksim olaylarının başında sözüm ona bir sanatçı bir twit attı. Diyor ki; 'Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş, sen hala anlamadın mı ' Eğer bu ülkede hukuk varsa, sana bunun hesabını soracağız. Bunların meselesi güçlenen Türkiye'nin önünü kesmektir. 17 gün boyunca tiyotro içinde tiyatro sergilediler. Bir tarafta içki şişelerinin, her türlü kirliliğin arasında çadırdan mescit yaptılar. Bir tarafta ayakkabı ile camiye girip, içki içtiler. Bir tarafta Atatürk posterleri diğer tarafta bölücü terör örgütü liderinin afişleri. Madem ulusalcısınız buna neden engel olmadınız. polis müdahalesini ağıza sakız yaptılar, kendi şiddetlerini görmezden geldiler. Bir taraftan ulusalcıyım diyeceksin, diğer taraftan polise saldıracaksın. Bu millet bu oyunları yutmaz."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER