ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 21:04

Genç mühendisler Avrupa’ya gidiyor


Fem Yapı Denetim, Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen 'Hayat Boyu Öğrenme' programlarından Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim projesini hayata geçiriyor. Bu kapsamda Genç mühendisler, Avrupa'daki yapı ve inşaatlara ilişkin tüm teknik uygulamalarına bizzat katılarak bilgi ve becerilerini artıracak.

Kasım 2011 yılında proje çalışmasını devam ettiren şirket ve proje ortakları büyük bir başarıya imza attı. Genç mühendisler, Avrupa'daki yapı ve inşaatlara ilişkin tüm teknik uygulamalarına bizzat katılarak bilgi ve becerilerini artıracak. Avrupa'nın çalışma disiplini, iş güvenliği, çalışma şartları, mesleki eğitim sistemi ve toplam kalite uygulamalarını gözlemlemek için dört haftalık bir çalışmada bulunacak.

Batman Üniversitesi, DEDAŞ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Tapu Müdürlüğü, Makina Mühendisler Odası, Harita Mühendisleri. Odası, Mesleki Eğitim Merkezi, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisler Odası ve Mesleğim-Der'den projeye katılacakların kültürel hazırlıkları, yabancı dil eğitimleri, yolculuk ve konaklama çalışmaları, serbest ve kamuda çalışanların gerekli izin ve pasaport işlemleri tamamlandı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER