ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2014 Pazar 23:22

Gecekonduda ölü bulundular

Gecekonduda ölü bulundular

Fatih Mevlanakapı'daki bir gecekonduda, biri erkek, diğeri kadın 2 kişinin cesedi bulundu. Ölüm nedeninin belirlenmesi için cesetler Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.


Olay, Mevlanakapı Mahallesi, Bala Tekkesi Sokak'ta İlknur Tüysüz'ün (50) oturduğu gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre, İlknur Tüysüz'ün yakınları iki gündür telefonla aramalarına rağmen kendisine ulaşamadı. Tüysüz'ün yakınları yan tarafta oturan komşularını arayarak evi kontrol etmelerini istedi. Bunun üzerine durumdan şüphelenen komşular evin kapısını çaldı. Defalarca kapıyı çalmalarına rağmen içeriden cevap gelmeyince, kapının camını kırarak eve giren komşular, İlknur Tüysüz ile Tüysüz'ün aile dostu ve yakın komşusu olduğu öğrenilen Ferhat Sarıkaya'nın (30) cansız bedenleriyle karşılaştı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri evde inceleme yaparak delil topladı. İlknur Tüysüz'ün yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. 

İlknur Tüysüz ile Ferhat Sarıkaya'nın ölüm nedeni bilinmiyor. Olayın şofbenden kaynaklanıp kaynaklanmadığı araştırılıyor. 

"EN SON BERABER YEMEK YEDİK"

İlknur Tüysüz'ün kapı komşusu olduğu öğrenilen Mukaddes Onuk, “En son Perşembe günü beraber yemek yedik. Bir daha da görüşmedik. Eşinden ayrı yaşıyor. Bizim komşularımız oluyor onlar, mahallenin çocukları. Girip çıkıyorlar, bana da geliyorlar yani çocuklar. Benim tamir işlerim oluyordu, onlara yaptırıyordum. Öyle bir insan değil. Dün aradık, telefona bakmadı. Akşam da kardeşi aradı, dedi böyle böyle... 'Telefon açıyoruz, cevap vermiyor' dedi, 'Bakar mısınız?' Ben gittim baktım, arkadan da ölen kişinin kardeşi geldi. Kapının camını kırdık, kapıyı açtık girdik içeri. Onları da o şekilde gördük işte" dedi.

Polis ekiplerinin evde yaptıkları incelemenin ardından, Tüysüz ve Sarıkaya'nın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER