ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2014 Pazartesi 08:48

Geceden trafik kazaları: 2ölü, 17 yaralı

Geceden trafik kazaları: 2ölü, 17 yaralı

Yurdun çeşitli illerinde meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi yaralanırken 2 kişi hayatını kaybetti. Bir motosiklet sürücüsü baba ile oğlu da aynı anda can verdi.


ANTALYA'DA OTOMOBİL TAKLA ATTI 4 YARALI

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kamil Başaran idaresindeki 20 KU 155 plakalı otomobil, D-400 yolundaki Değirmendere Kavşağı'nda virajı alamayarak kontrolünü kaybetti. Takla atarak orta refüjde durabilen otomobilde bulunan Hayrullah Pekşen, Cem Özdemir ve Abdullah Culla ile sürücü Başaran yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Antalya'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D-400 karayolu bir süre trafiğe kapatılırken jandarma, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kazada yaralanan kişilerin, Kemer Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde çalıştıkları öğrenildi. 

GEZİDEN DÖNEN MİNİBÜS AĞACA ÇARPTI

Ordu'nun Fatsa ilçesinde minibüsün ağaca çarpması sonucu 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zeki Uçak (60) idaresindeki 55 ABC 03 plakalı minibüs, otogar kavşağı yakınlarında kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun kenarındaki ağaca çarptı.

Kaza sonucu 20 yolcusu bulunan minibüsün sürücüsü Uçak ile Yasin Nakış (32), Ömer Faruk Aslan (39), Murat Özkan (18), Mümin Türkel (18), Kubilay Egin (27), Eyüp Çebi (32), Hasan Yeşilyurt (33), Yavuz Arat (37), İlhan Cin (24), Murat Savaşan (35) ve Tuncer Seçkin (38) yaralandı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Sağlık ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Yasin Nakış, yaptığı açıklamada, "Gezi için Samsun’dan Trabzon Uzungöl'e gittik. Dönüşte herkes uyuyordu, gözlerimizi açtığımızda minibüs kayıyordu. Daha sonra sert bir şekilde ağaca çarparak durabildik" dedi. 

BABA OĞUL BİRLİKTE CAN VERDİ

Uşak'ta kamyona arkadan çarpan motosikletin sürücüsü ile oğlu yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde bir grup motosikletçiyle İzmir'den Uşak'a giden Yasin Gümüşhan, kullandığı 45 YA 9988 plakalı motosikletle, Uşak Organize Sanayi Bölgesi kavşağında Alipaşa Taşdan idaresindeki 50 DA 496 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Gümüşhan olay yerinde yaşamını yitirirken motosikletin arkasında oturan oğlu Can Gümüşhan (13) ağır yaralandı.

Çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan Can Gümüşhan, hayatını kaybetti.

Kamyon sürücüsü Taşdan, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER