ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Mart 2017 Pazartesi 11:04

Gaziantep'teki terör operasyonu

Gaziantepteki terör operasyonu

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında bazı siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu 22 şüpheli adliyeye sevk edildi


Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aralarında HDP ve DBP il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (MEYA-DER) eski il başkanının da bulunduğu 22 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Gaziantep'te 16 Mart'ta kent merkezi ve bazı ilçelerde, İHA destekli operasyonda 22 kişi gözaltına alınmış, 2 tüfek ve 15 fişekle çok sayıda dijital materyal ve terör örgütüne ait dokümanlar ve bez parçaları ele geçirilmişti.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER