ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ekim 2014 Pazar 22:10

Gaziantep'te çatışma: 3 ölü

Gaziantepte çatışma: 3 ölü

Gaziantep'te Türk bayrağı asılı bir iş yerine bir grup tarafından silahla saldırdı. Olayda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


Gaziantep'te Türk bayrağı asılı bir iş yerine bir grup tarafından silahla saldırdı. Olayda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre bir grup, IŞİD bahanesiyle günlerdir izinsiz gösteri yapılan Cengiz Topel Mahallesi Şanlıdere Caddesi üzerinde Türk bayrağı asılı bir cep telefonu dükkanına tabancayla ateş açtı. Saldırıya iş yerinden karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı.

Olayda işyeri sahibi Ferdi Polat (32), arkadaşları Halil Bayraktar (31) ve Mehmet Kalkan (44) hayatını kaybederken, saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen Mehmet T, Halil B, Kenan M. ve Hasan O. yaralandı.

Yaralılar, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hayatını kaybedenlerin yakınları, tabutun cenaze aracına konulduğu sırada sinir krizi geçirdi. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, işyerinde ve şüphelilere ait olduğu iddia edilen işyeri önündeki otomobilde inceleme yaptı. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER