ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Haziran 2013 Cuma 12:48

Fethullah Gülen'in evine saldıracaklar

Gezi işgali ile başlayan provokatif eylemler şekil değiştirmeye başladı. Sosyal medyada örgütlenen bir grup ulusalcı, Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen'in evinin önünde eylem yapacak.


Yakıp yıkma ve yağma ile başlayan Gezi eylemleri şekil değiştirmeye devam ediyor. Yurt içinde Başbakan Erdoğan'ı hedef alan eylemlerin hedefinde bu sefer Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen var.

Sosyal medyada örgütlenen bir grup ulusalcı, Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen'in evinin önünde eylem yapacak. Türkiye'deki AK Parti taraftarını sokaklara dökmeyi başaramayan sözde vatansever, ulusalcı Türkler buram buram provokasyon kokan bu eylemle Gülen cemaatini ayaklandırma peşinde.

İnternet Haber'den Banu İriç'in haberine göre Amerika'daki Türkleri ayaklandırma gayreti içinde olan bu grup ulusalcı Türkleri 13 Temmuz'da Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki evinin önünde protesto gösterisine davet ediyor. Ancak bu protesto şekli hiç normal değil. Çünkü davet amaçlı hazırlanan ve sosyal medyada hızla yayılan sanal broşürlerde hakaret ve aşağılama yer alıyor.

Protestoya davet niteliğindeki sanal broşür şöyle duyuruldu:

"13 Temmuz'da Amerika'daki Atatürkçüler Fetullah Gülen'in kapısına dayanıyor. Fetullah'ın Pensilvanya'daki evinin önünde büyük bir protesto gösterisi düzenlenecek"

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER