ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Mart 2013 Pazar 22:37

Ferdi Tayfur'dan Müslüm Gürses açıklaması

Ferdi Tayfurdan Müslüm Gürses açıklaması

Sanatçı Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses'in ölümünden duyduğu üzüntüyü ifade ederken öyle cümleler kurdu ki...


Sanatçı Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''Sesi şarkı söylediğinde gürdü, kendisi ise sessiz bir insandı'' diye konuştu.

Ferdi Tayfur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Müslüm Gürses ile arkadaşlığının 40 yıllık bir geçmişi olduğunu ifade etti. Gürses'i Adana'da gazinolarda çalıştığı dönemden tanıdığını belirten Tayfur, ''Allah mekanını cennet etsin. Kendine has yorumu, gülüşü olan, kendine has bir insandı. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmazdı'' dedi.

Müslüm Gürses'in de kendisi gibi geçmişte yoksulluk çektiğini kaydeden Tayfur, ''Garibanlıktan geldik. Bir tarafımız hep çöküktür. Müslüm Gürses de öyleydi. Sesi şarkı söylediğinde gürdü ama kendisi sessiz bir insandı'' diye konuştu.

Müslüm Gürses'in güçlü bir yorumcu olduğunu kaydeden Tayfur, ''Çocukken TRT'de çalınan müzikten pek bir şey anlayamazdık. Arap şarkıları çok hoşumuza giderdi. Gitarlar, baslar, orglar... Lezzetli gelirdi. Orada Ferid El-Atrash vardı. Ben de onun hayranıydım. Onun sesi çok benzerdi Müslüm'ün sesine'' ifadelerini kullandı.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER