ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Ağustos 2013 Salı 13:35

Fenerbahçeli eski futbolcu vefat etti

Fenerbahçeli eski futbolcu vefat etti

Fenerbahçeli eski futbolcu Selçuk Yula hayatını kaybetti.


Selçuk Yula'nın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama: "Sabah 06.30'da solunum sıkıntısıyla acil servise getirilen sayın Yula, tüm yeniden canlandırma işlemlerine yanıt vermemiş ve saat 07.20'de hayatını kaybetmiştir"
 
Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giyen ve 54 yaşında vefat eden Selçuk Yula, spor yorumculuğu yapıyordu.
 
'EVDE KUSMASI BUNUN BİR İŞARETİYDİ'
 
Ölüm haberi üzerine hastaneye gelen tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, ünlü futbolcunun dün rahatsızlanarak kendi evine geldiğini ancak hastaneye gitmek istemediğini söyledi.

Selçuk Yula'nın ölümüne ilişkin açıklama yapan Ali Erkazan, "Selçuk Yula çok iyi bir dostumdu." dedi. Dün dışarda rahatsızlandığı için kendi evine geldiğini anlatan Erkazan şunları söyledi: "Çok büyük bir dostluğumuz var. Dışarda rahatsız olmuş bana geldi kızıyla. Evde kusturduk toparladı. Hastaneye götüreyim dedim istemedi. Sonra taksiye bindi gitti. Sanırım dün evdeki kusması bunun bir işaretiydi. Hastaneye götürmek isteyince, 'Ben bir hafta önce baktırdım kalbimde bir şey yok' dedi. Çok inatçıydı."

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Vefat eden Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcusu ve spor yazarı Selçuk Yula'nın cenazesi yarın Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Rahatsızlığının ardından kaldırıldığı hastanede vefat eden Yula'nın cenazesi Karacaahmet Şakirin Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

Selçuk Yula için Fenerbahçe Kulübü'nde de tören düzenlenmesi bekleniyor.
 
FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA!
 
"Fenerbahçemizin ve Milli Takımın eski futbolcularından Selçuk Yula’yı kaybettik. Kalp krizi sonucu bugün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan Selçuk Yula 54 yaşındaydı. Merhuma Allah’tan rahmet, Ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası’na başsağlığı dileriz."
 
TFF'DEN BAŞSAĞILĞI MESAJI
 
Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularından spor yazarı Selçuk Yula'nın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
 
1959 yılında Ankara'da doğan milli futbolcu Selçuk Yula, Şekerspor'da başlayan futbol hayatına uzun yıllar Fenerbahçe'de devam etti. Fenerbahçe'den sonra Almanya'da Weiss Berlin, Sarıyer ve Galatasaray'da devam eden Selçuk Yula, Fenerbahçe forması giydiği 1981-1982 sezonunda 16 gol, 1982-1983 sezonunda ise 19 golle gol krallığı yaşadı.
 
24 defa A Milli, 6 defa Ümit Milli ve 13 defa da U18 Milli Takım'da formasıyla oynayan Yula, A Milli Takım'da 4 gol kaydetti.
 
Merhum Selçuk Yula'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.
 
GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI!
 
"Bir dönem Galatasaray formasını giymiş eski milli futbolcularımızdan Selçuk Yula’nın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve başta yıllarca formasını taşıdığı Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz."

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ DE BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından, spor yazarı Selçuk Yula'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi: "Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun kıymetli isimlerinden Selçuk Yula'nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Futbol yaşamından sonra spor yorumculuğu yapan Selçuk Yula, 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türk futbolunun kıymetli isimlerinden olan Selçuk Yula'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."
 
RİZESPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
 
Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından, spor yazarı Selçuk Yula'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Mesajda, Türkiye'nin yetiştirdiği ender futbolculardan Yula'nın, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi iki önemli camiada forma giydiği, her iki camia tarafından taktir edildiği vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:
"Fenerbahçe ve Galatasaray formasını giymiş eski milli futbolcularımızdan Selçuk Yula’nın hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türk futbolu ve spor camiası tarafından sevilen ve takdir edilen önemli bir değeri zamansız kaybetmenin acısını taşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.'
 
TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
 
Milli takımımızın ve Fenerbahçe Kulübümüzün eski oyuncusu Selçuk Yula’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.
 

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER