ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2013 Perşembe 12:28

Fatih'de patlama: 1 ölü 3 yaralı

Fatihde patlama: 1 ölü 3 yaralı

Bir araç doğalgaz fıçısına çarpması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 yaralı olduğu kaydedildi.


Fatih'te, kontrolden çıkan bir otomobil sokaktaki vatandaşlara ve doğalgaz kutusuna çarptı. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Çarpmanın şiddeti üzerine polis telsizinden patlama şeklinde anons edildi.

Olay saat 11.00 sıralarında Sarayağa Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaşlı bir sürücünün kullandığı otomobil cadde üzerinde kontrolden çıkarak yürümekte olan yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yaralananlar çevredekilerin yardımıyla hastanelere kaldırıldı. Olayda bazı araç ve iş yerleri de zarar gördü.

Otomobilin doğalgaz dağıtım hattına çarpması nedeniyle büyük bir gürültü çıktı. Vatandaşlar çıkan sesin patlama olduğunu düşünerek sokağa döküldü. Polis telsizlerinden de patlama olduğuna yönelik anonslar geçtiği belirtildi.

Kaza sonrası olay yerinde çok sayıda vatandaş toplantı. Polis vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için uzun süre uğraştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri de incelemelerde bulundu. 

KAZADAN KIL PAYI KURTULAN VATANDAŞ ANLATTI!

Fatih’te bir kişinin ölümü 7 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazayı görgü tanıkları anlattı. Olayı anlatan ve kazadan kıl payı kurtulan vatandaşların olayın şokunu üzerlerinden atamadığı görüldü.

Olay anını anlatan Mehmet Demir isimli vatandaş, cipin caddeden çok hızlı bir şekilde geldiğini görünce kendini kenara attığını ve ardında da cipin yoldaki anne oğluna çarptığını anlattı. Demir, kaza yapan aracın yaklaşık 200 metre ilerde de başka birilerine çarptığını park halindeki araca ve doğalgaz kutusuna çarptıktan sonra da durduğunu söyledi. Demir’in olayı anlatırken kazanın şokunu üzerinden atamadığı ve olayı titreyerek anlattığı görüldü.

Sabri Değirmencioğlu adlı vatandaş da aracının içerisindeyken cipin kendisine çarptığını ifade etti. Değirmencioğlu da ellerinde uyuşma olduğunu ve kötü durumda olduğunu belirterek daha fazla konuşamadı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de kazanın olduğu yerde çalışma başlattı. Emniyet şeridiyle kapatılan yerdeki incelemeler sürüyor. Polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER