ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 14:06

"Faiz ödemek yetim hakkı yemektir"


Saadet Partisi (SP) GİK Üyesi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, yolsuzluğun sadece banka hortumlamak olmadığını her yıl 50 katrilyonu dış güçlere faiz olarak vermenin yetim hakkı olduğunu söyledi.

Fatih Erbakan SP Tekkeköy İlçe Teşkilatı'nın organize etiği ‘Türkiye’de ve Dünyada Neler Oluyor’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konferans öncesi Saadet Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı Mehmet Şengül selamlama konuşması yaptı. Anadolu’da milli görüş düşüncesinin yaygınlaştığını belirten Dr. Fatih Erbakan yaptığı konuşmada, “Bütün Anadolu’da gittiğimiz her yerde yeni bir heyecanın kıvılcımları karşımıza çıkıyor. Milli görüşün yeniden şahlanışının ayak sesleri olarak nitelendirebileceğimiz güzel manzaralarla karşılaşıyoruz. Bundan 2 sene önce Kızılcahamam’da yaptığımız toplantıda Milli Nizam Partisi’nin ilk ilçe başkanı ak saçlı bir büyüğümüz ‘Tam 4 tane partimizi kapattılar, ama kalplerimizi kapatamadılar’ diyerek hislerimize tercüman oldu.” ifadelerini kullandı

    "YORGAN KÜÇÜK GELİYOR "

    Türkiye’de vatandaşın borca esir edildiğini Adapazarı’nda 2 köydeki arazilere kredilerini ödeyemeyince bankanın toptan el koyduğunu hatırlatan Erbakan, “Biz bunları anlattığımız zaman hükümet yetkilileri ‘Amma yaptınız. Bundan da mı biz sorumluyuz. Gidiyorlar 10 tane kredi kartı kullanıyorlar. Ayaklarını yorganlarına göre uzatmıyorlar. Ondan sonra gelip hükümeti suçluyorsunuz’ diyorlar. Siz hükümet olarak 40 yaşındaki adama 2 yaşındaki çocuğun yorganını örtmüşsün. Sizin haberiniz yok adam ayağını uzatmıyor. Normal yatarken bile ayağı açıkta kalıyor. Memura emekliye Erbakan Hoca gibi yeterli ücret vermezsen elbetteki siz sorumlu olursunuz. Yolsuzluk yapmak sadece yetim hakkı yemek, ihaleye fesat karıştırmakla bankaya hortumlamakla olmuyor. Bu milletin sırtından her sene 50 katrilyon lirayı toplayıp götürüp dış güçlere faiz olarak vermekte en büyük yolsuzluktur. Yetim hakkına doğrudan doğruya göz dikmektir.” dedi.

    Konferansa Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Din-Bir-Der Samsun Şube Başkanı Cemal Özdemir, AGD Çarşamba İlçe Başkanı Mustafa Barutçu, Saadet Partisi çevre ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER