ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2014 Çarşamba 13:55

Facianın eşiğinden dönüldü

Facianın eşiğinden dönüldü

Bidon içerisine benzin alma isteklerine yanıt alamayan eylemcilerin pompaları ateşe vermesi, güvenlik kameralarına yansıdı.


Kobani’de yaşanan olayları bahane ederek İstanbul’da molotoflu eylemler yapan terör örgütü yandaşlarının bir benzin istasyonunu da yakmaya çalıştı.

İstanbul’da dün gece terör örgütü yandaşlarının eylemleri sırasında yaşanan olay, "bu kadarına da pes" dedirtti. Piyalepaşa Bulvarı’nda bir otobüsü molotof kokteyli atarak yakan eylemciler, bir benzin istasyonunu da ateşe vermeye çalıştı.

İddiaya göre istasyon görevlilerinden bidona benzin doldurmasını isteyen eylemciler, olumsuz yanıt alınca deliye döndü. Eylemciler bir süre sonra geri dönerek benzin istasyonu pompasına molotof kokteyli attı. Bir anda alev alan pompa nedeniyle istasyonda büyük panik yaşandı. Görevliler hemen olaya müdahale ederek yanan pompayı söndürdü. Yangının yakıt depolarına sıçramaması olası bir faciayı önledi.

Otobüse ve benzin istasyonuna molotof kokteyli atan eylemciler, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde önce bir otobüsü yakan eylemciler bir süre sonra benzin istasyonu pompasına da molotof kokteyli atıyor.







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER