ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 15:42

Facia günü doğan bebeğe isim verildi

Facia günü doğan bebeğe isim verildi

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde maden ocağı faciasında mahsur kalan işçiden 28 yaşındaki Hüseyin Gültekin'in, olay günü doğan oğluna 'Arda' ismini koymayı düşündüğü belirtildi.


Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde maden ocağı faciasında mahsur kalan işçiden 28 yaşındaki Hüseyin Gültekin'in, olay günü doğan oğluna 'Arda' ismini koymayı düşündüğü belirtildi. 6 günden bu yana oğluna isim vermeyen anne Ayşe Gültekin'in, bebeğine isminin eşinin koymasını istediğini eşinden kötü bir haber gelmesi halinde 'Hüseyin Arda' adını vermeyi düşündüğü ifade edildi.

Hüseyin Gültekin ile 1 yıllık evli, 38 haftalık hamile Ayşe Gültekin, geçen salı günü maden ocağındaki faciadan bir kaç saat sonra doğum yaparak 3 kilo 200 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdi. Maden ocağındaki facia ve eşi Hüseyin Gültekin'in mahsur kaldığı duyulduktan sonra aile bireylerini hamile olan Ayşe Gültekin'in etkilenmemesi için televizyonun kapatıldığı kaydedildi. Yakınları, faciadan birkaç sonra doğum sancıları başlayan Gültekin'in Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını, doğumdan önce de doktorun durumu açıkladığını eşinin mahsur kaldığını sakladığı ve eşinin durumunun iyi olduğunu anlattığını söyledi. Sezaryenle yapılan doğumdan sonra da Gültekin'e, uzun süre televizyon izletilmediği ve eşinin durumundan söz edilmediği belirtildi.

Geçen cuma günü hastanede taburcu olan anne Ayşe Gültekin'in, ailesine bebeğine isim vermek istemediği bu ismi eşinin vereceğini söylediği belirtildi. Madende mahsur kalan Hüseyin Gültekin'in de oğluna çok sevdiği yeni ve günümüz isimlerinden biri olarak nitelendirdiği 'Arda' ismini vermek istediğini söylediği bildirildi.

KÖTÜ HABER GELİRSE ''HÜSEYİN ARDA' ADI KONACAK

Ayşe Gültekin'in, eşinden kötü bir haber aldığı takdirde isimsiz olan ve henüz kimlik çıkartılmayan oğluna eşinin ismiyle birlikte 'Hüseyin Arda' adını koyacağını söylediği ifade edildi.

EVDE DOKTOR KONTROLÜNDE

Ayşe Gültekin'in, dün bir televizyon kanalında 3 kişinin cesedine ulaşıldığına dair haberin yayınlanmasının ardından fenalaştığı ve sürekli evde doktor kontrolünde tutulduğu açıklandı.







KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER