ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 14:56

Fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu

Fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu

Gebze'de meydana gelen yangında, bir galvaniz kaplama fabrikası ile bir mobilya deposunda büyük çapta maddi hasar meydan geldi.


Gebze'de meydana gelen yangında, bir galvaniz kaplama fabrikası ile bir mobilya deposunda büyük çapta maddi hasar meydan geldi. Paniğe neden olan yangın, Kocaeli ve İstanbul itfaiyesi ekipleri tarafından yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı.

Yangın saat 12.00 sıralarında Köşklü Çeşme Mahallesi, İstanbul Caddesi, 563. Sokak üzerinde bulunan bir galvaniz kaplama fabrikasında meydana geldi. Henüz berilenemeyen bir nedenle çıkan yangında fabrika içerisindeki polyester malzemelerin alev almasıyla yangın bir anda kontrolden çıkarak büyüdü. Hızla yayılan yangın, fabrikanın bitişiğinde bulunan bir mobilya fabrikasına ait depoya da sıçrayınca panik yaşanmasına neden oldu. Yangına olay yerine gelen Kocaeli itfaiye ekiplerinin yanısıra İstanbul itfaiyesi ekipleri de müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucu galvaniz fabrikası ve mobilya fabrikasına ait depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Fabrika çalışanları yangının neden çıktığını bilmediklerini ancak fabirakada bulunan yanıcı kimyasalların tutuştuğunu söyledi. Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.










KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER