ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Nisan 2014 Salı 12:27

Eski milletvekiline saldırı: eşi ve kızı öldü

Eski milletvekiline saldırı: eşi ve kızı öldü

Bakırköy'de, eski ANAP Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına yönelik silahlı saldırıda kendisi yaralanırken eşi ve kızı öldü, saldırganlardan da biri hayatını kaybetti.


Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Yıldız'ın Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı'ndaki evinin önünde 34 EC 9689 plakalı aracına, motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.

Saldırıda Yıldız'ın eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız yaşamını yitirirken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden motosikletli saldırganın kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Diğer motosikletli saldırganın da polis ekipleri tarafından yaralı olarak yakalandığı öğrenildi.

Yaralı saldırganın, olayda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili incelemeler sürüyor

Olay yeri inceleme ekipleri, ateş açılan otomobil ile ölen saldırganın yaklaşık 10 metre ilerideki motosikleti, kaskı ve tabancası üzerinde incelemelerini sürdürüyor.

Saldırıyı duyarak olay yerine gelen Adnan Yıldız'ın bazı yakınları fenalık geçirdi. Bu kişilere, evin önünde bekletilen ambulanslarda müdahale ediliyor.

Yıldız'ın, Bakırköy'de döviz bürosu bulunduğu ve olayın gasp amaçlı gerçekleşmiş olabileceği kaydedildi.

Olaydan sonra kaçan motosikletli diğer saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlatıldığı bildirildi.

Eski Milletvekilinin eşi ve kızı ise hayatını kaybetti

Olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"18. dönem milletvekili Adnan Yıldız, sabah, gasp olduğu tahmin edilen elim olayda yaralandı. Eşi ve kızı ise hayatını kaybetti. Bakırköy, bu tarz olaylarla tanınan bir ilçe değil. Olaydan büyük üzüntü duyuyoruz. Polisin araştırmaları sürüyor ama olayın sabah saatlerinde gasp amacıyla gerçekleştirildiği tahmin ediliyor. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER