ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Haziran 2013 Cuma 08:53

Eski CHP'liden Kılıçdaroğlu hakkında olay sözler

Eski CHPliden Kılıçdaroğlu hakkında olay sözler

Eski CHP'li Savcı Sayan'dan, Kılıçdaroğlu ve CHP'nin Gezi Parkı olaylarındaki rolünü adeta teşhir eden açıklamalar geldi.


A haber'de Sevilay Yükselir'in sunumuyla ekranlara gelen \%100 Siyaset programında Gazi Parkı olaylarının perde arkası tartışıldı. Programda eski CHP'li Savcı Sayan'dan, Kılıçdaroğlu ve CHP'nin bu olaylardaki rolünü adeta teşhir eden açıklamalar geldi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin gezi olayları ve sonrasındaki duruşunu eleştiren Sayan "CHP yanlış yerde duruyor, bir operasyonla gelen bazı insanlar bilmeyerek bunlara alet oluyorlar diye düşünüyordum. Ancak bugün Kılıçdaroğlu'nun Merkel'e yazdığı mektubu da gördük. Merkel'e mektup yazıp benim ülkemde demokrasi yok derken gidip ekonomiyi kötülerken Sayın Erdoğan Suriye'de ölen binlerce müslümana müdahele edince siz niye başka devletin iç işine karışıyor diye bağırıp çağırıyorsunuz ama başkalarını ülkenizin kendi iç işlerine davet ediyorsunuz. Hani sen diyordun başka ülkelerin iç işlerine müdahele edilmez bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

CHP'NİN SURİYE POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

CHP'nin Esad'ı ziyaret ederek fotoğraf çektirmesini de eleştiren Sayan "Binlerce insanı öldüren Esad'la sen gidip fotoğraf çektireceksin, senin milletvekilin kürsüde konuşma yapacak, Esad'a kurtuluş savaşı mücadelesi veriyor diyecek sonra burada 6 ağaç için Erdoğan'a diktatör diyeceksin, buna kim inanır" dedi.

Alman vakıflarının gezi olaylarınında rolüne dikkat çeken Sayan "Alman vakıflarına dikkat etmek lazım, Alman vakıfları Türkiye'ye el atmıştır. Gezi parkı çevresinde kaç Alman Vakfı olduğunu yetkililer araştırsın" dedi. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER