ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 13:05

Esenyurt’taki çifte cinayetin failleri yakalandı


Esenyurt’taki bir oto kiralama dükkanın önünde Seyit Güler (35) ile Yusuf Torgut’un (32) tabancayla öldürülmesi olayına ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden E. G.’nin (30), Seyit Güler’in amcaoğlu olduğu ve cinayetin husumet sebebiyle işlendiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı Havuzlu Kavşak mevkiinde 21 Haziran günü gerçekleşen olayda, oto kiralama dükkanı bulunan Seyit Güler ile Yusuf Torgut, işyerlerinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Güler ve Torgut olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 2 kişi kaçmayı başardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturmada Seyit Güler’in amcaoğlu E. G. ile aralarında alacak verecek meselesi yüzünden 3 yıldır husumet bulunduğu belirlendi. Cinayetin faili olduğu iddiasıyla E. G. ve olay sonrası kaçtığı aracı kullandığı belirlenen Hikmet K. (30) gözaltına alındı. Soruşturmada, E. G.’nin olaydan sonra bir bahçeye gömdüğü silah da bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, tutuklanıp cezaevine gönderildi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER