ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 11:55

Ergenekon'un 277. duruşması başladı

Ergenekonun 277. duruşması başladı

Ergenekon davasında sanık avukatları delillere karşı savunma yapıyor


Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında sanık avukatları, delillere karşı savunma yapıyor. Duruşmaya, CHP Milletvekili Mahmut Tanal koltuk değnekleriyle katıldı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasının 277. duruşmasında; Mehmet Haberal, Mustafa Balbay, Hurşit Tolon, Hasan Iğsız ve İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 47 tutuklu sanık ve 9 tutuksuz sanık katıldı. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Nusret Taşdeler, Veli Küçük ve Doğu Perinçek'in da aralarında bulunduğu 20 tutuklu sanık ise duruşmaya katılmadı.

Büyük duruşma salonunda KCK davasının görülmesi nedeniyle Ergenekon davası, yargılamaların ilk başladığı küçük duruşma salonunda başladı. Salonun küçük olması ve katılımın yoğun olacağı ihtimali nedeniyle duruşma salonuna sanık yakınlarının da aralarında bulunduğu az sayıda izleyici katıldı.

Bu arada, 18 Şubat'taki duruşma öncesi tırmandığı çelik bariyer üzerinden düşen ve ayağı kırılan CHP milletvekili Mahmut Tanal'ın, koltuk değnekleriyle gelmesi dikkat çekti.

Duruşma, sanık avukatlarının delillere karşı taleplerini sunmaları ile devam ediyor.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER