ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 20:50

Erdoğan'dan üç ünlü isme özel mesaj

Erdoğandan üç ünlü isme özel mesaj

Başbakan Erdoğan, 63 kişilik Akil İnsanlar toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.


Yazar, gazeteci, akademisyen ve STK temsilcilerinden oluşan 63 kişilik Akil İnsanlar heyeti Dolmabahçe'de bir araya geldi. Başbakan Erdoğan, tüm davetlilerin ellerini tek tek sıktı.

Çözüm süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, heyette yer alan Kadir İnanır, Orhan Gencebay, Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin akıllarda kalan sözlerine vurgu yaparak, süreçle ilgili destek istedi.

 

"SİZ FİLMLERİNİZDE BİZİ OYNADINIZ, ŞİİRLERİNİZDE BİZİ YAZDINIZ"

"Bu heyet birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bazılarınızı gençliğimizden beri hayranlıkla izliyoruz, bazılarınızı genç olmanıza rağmen hayranlıkla izliyoruz. Şiirlerinizin, şarkılarınızın, yazılarınızın etkisini sizden çok daha yoğun hissediyoruz. Arı bal yapar, ama onu tarif edemez. Siz, filmlerinizde bizi oynadınız, şiirlerinizde bizi yazdınız. İş kadınlarımız bize ürettiler. Köşe yazarlarımız bizi eleştirdikleri kadar bize ayna tuttular. Bugüne kadar Türkiye'yi anlattınız, bugün ise sizlerden sayfalara aktardığınız tüm sorunların çözümü için katkı bekliyoruz. Anadolu'nun, Trakya'nın gözyaşlarını dindirecek yeni bir rol istiyoruz.

"Dertler benim, hayat senin olsun..." diyen Orhan Gencebay'dan dertleri, çileleri ortadan kaldıracak işler bekliyoruz.

Tatar Ramazan rolündeki Kadir İnanır'dan bir sofraya oturup, bir somunu paylaşan 76 milyonun kardeşliğine yeni bir vurgu yapmasını istiyoruz.

Vizontele filminde 'Bir yerde mutlu olmanın ilk şartı orayı sevmektir, burayı seversen burası dünyanın en güzel yeridir' diyen Yılmaz Erdoğan'dan yeni katkılar bekliyoruz. "

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER